One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain

Bob Marley

Sinds jonge leeftijd ben ik geïntrigeerd door muziek. De piano heeft mij in mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld en muziek is tot de dag van vandaag een grote steun voor mij. Ik heb een lange tijd veel gedaan in de muziek, ik heb pianolessen gegeven en in restaurants de achtergrond muziek verzorgd. Momenteel hou ik mij nog steeds veel met muziek bezig en ben ik begonnen met schrijven van eigen composities. (Mocht je geïnteresseerd zijn is hier de link naar mijn Spotify profiel.)

Ik ben zelf door het leven flink heen en weer geslingerd en begreep niet waarom sommige dingen anderen zo makkelijk afgingen wat voor mij heel moeilijk leek te zijn. Ik ben op onderzoek uitgegaan en besefte dat mijn jeugd een enorme impact heeft gehad op de persoon dat ik geworden was. Ik ben door de diepe krochten van de ziel gegaan, waarbij ik steeds meer delen van mijzelf terug kon vinden, omarmen en écht mijn eigen pad kon gaan lopen.

Ik begon meer aan mijn muziek te werken en met het werken met energetische heling. Alles viel op zijn plek. Waarom de dingen niet lukte welke ik daarvoor had willen realiseren en waarom alles nu wél wilde lukken. Ik geef 1 op 1 sessies, maar ook soundhealings, ademsessies en vrouwencirkels.

Muziek heeft een grote rol in mijn leven, en integreer dit graag met helingswerk op verschillende vlakken. Ik loop graag een stukje met je mee en breng graag de muziek terug in je leven.

Het leven is te mooi om niet te vieren, maar zonder de muziek is maar een tiende van je feest

De Zon Op van Diggy Dex